Bij Direct Repair kan u altijd snel en gemakkelijk onderdelen bestellen voor uw Whirlpool stofzuiger. Bij ons vindt u gegarandeerd alle onderdelen die u nodig heeft om uw Whirlpool toestellen zelf te repareren. Online bestellen gaat bij ons bovendien superveilig en u krijgt uw bestelling binnen de 24 uur aan huis geleverd! 

Je Whirlpool onderdelen nu eenvoudig bestellen: Bekijk ons uitgebreid aanbod!

Het is niet nodig om het internet af te speuren naar de juiste onderdelen en accessoires voor uw Whirlpool toestel. Direct Repair heeft voor u immers een groot assortiment aan originele Whirlpool wisselstukken verzameld, evenals een aanbod aan goedkopere alternatieven. Allemaal gemakkelijk in een keer besteld en samen aan huis geleverd. Ontdek snel ons uitgebreide gamma!

Wat er zoal kan mislopen met uw Whirlpool stofzuiger

De zuigkracht neemt af

Gewoonlijk is een verlies aan zuigkracht te wijten aan een volle stofzak. Controleer die dus en steek desnoods een nieuwe. Ook de filter kan verzadigd geraken, wat een verlies aan zuigkracht tot gevolg kan hebben. Er kan ook een verstopping in de buis, mond of slang zitten. Koppel daarvoor de slang los, zet de stofuiger aan en voel aan de stofzuiger zelf. Als de zuigkracht daar wel groot is, zit er verderop een verstopping en moet je die proberen verwijderen.

Het snoer rolt niet meer op

Het snoeroprolmechanisme is een teer onderdeel van je stofzuiger. Je kan problemen voorkomen door telkens je draad niet volledig uit te rollen en door na afloop de draad met de hand terug te begeleiden waardoor de stekker op het einde niet gaat klappen. Als je toch problemen hebt, schroef dan de stofzuiger open. Maak de spoel van het mechanisme proper en spuit wat siliconespray om de as.

Whirlpool

In 2011 vierde Amerikaanse electronicagigant Whirlpool haar honderdste verjaardag. Het bedrijf bezit onder andere de merken KitchenAid, Amana, Inglis en Bauknecht en produceert wasmachines, droogkasten, fornuizen, (microgolf) ovens, kookplaten, dampkappen, airco, boilers en nog zoveel meer. Ook meubelgigant IKEA doet voor de productie van haar huismerk van elektrische huishoudtoestellen een beroep op Whirlpool. Sinds de overname van het merk Maytag heeft Whirlpool Electrolux voorbijgestoken als grootste electrobedrijf ter wereld. 

 

Ons aanbod

Hieronder vindt u een overzicht van onderdelen die u in onze Direct Repair shop kan terugvinden.
- Borstel
- Producten
 

- Stofzak
- Wiel