Header

Troeven

 • Voor 19u besteld
  = morgen in huis
 • 14 dagen retourrecht
  zorgeloos bestellen
|
 • Payment 1
 • Payment 2
 • Payment 3
 • Payment 4
 • Payment 5
 • Payment 6

Whirlpool oven onderdelen bestellen

Onderdelen bestellen voor je Whirlpool kookplaat of oven doet u best bij Direct Repair. In ons grote aanbod vind je gegarandeerd de juiste onderdelen voor je Whirlpool toestel. In de webshop van Direct Repair bestel je bovendien veilig en snel. Uw Whirlpool onderdelen worden binnen de 24 uur aan huis bezorgd!
 

Je Whirlpool onderdelen nu eenvoudig bestellen: Bekijk ons uitgebreid aanbod!

In de webshop van Direct Repair vindt u in geen tijd onderdelen of accessoires voor je Whirlpool toestel. We verzamelden alle Whirlpool onderdelen onder één dak, zodat je niet langs meerdere winkels hoeft te gaan om nieuwe onderdelen te bestellen. Ontdek snel het uitgebreide aanbod van Direct Repair!

Wat er zoal kan misgaan met uw Whirlpool oven

De oven doet niets meer

Als de oven helemaal niets meer doet, kan de oorzaak bij een heel aantal onderdelen liggen. Wat je dan best kan doen is de onderdelen elk apart uitmeten. Begin best bij de stekker.

De oven warmt niet meer

Als je wel nog een reactie krijgt van je oven, maar je merkt dat de oven niet meer op temperatuur komt, ligt de oorzaak wellicht bij het verwarmingselement. Check of hij nog voldoende weerstand geeft. Zoniet moet hij vervangen worden. 

De oven blijft warmer worden

je kan de temperatuur van je oven instellen. Eens die gehaald is, wordt de oven verondersteld van te stoppen met opwarmen en gewoon die temperatuur aan te houden. Wanneer je merkt dat gerechten gaan aanbranden, is dat een indicatie dat de oven niet stopt en gewoon blijft opwarmen. Het probleem ligt dan doorgaans bij de thermostaat, die moet aangeven wanneer de juiste temperatuur gehaald is. 

Er komt een vieze bruine aanslag aan de binnenkant

Dit is eigenlijk normaal. De bruine aanslag is doorgaans moeilijk te verwijderen. u kan daarvoor een schaaltje ammoniak 's nachts in de uitgeschakelde oven zetten. Door de dampen is de aanslag de dag nadien gemakkelijker te verwijderen.

Whirlpool

In 2011 vierde Amerikaanse electronicagigant Whirlpool haar honderdste verjaardag. Het bedrijf bezit onder andere de merken KitchenAid, Amana, Inglis en Bauknecht en produceert wasmachines, droogkasten, fornuizen, (microgolf) ovens, kookplaten, dampkappen, airco, boilers en nog zoveel meer. Ook meubelgigant IKEA doet voor de productie van haar huismerk van elektrische huishoudtoestellen een beroep op Whirlpool. Sinds de overname van het merk Maytag heeft Whirlpool Electrolux voorbijgestoken als grootste electrobedrijf ter wereld. 

 

Ons aanbod

Hieronder vindt u een overzicht van onderdelen die u in onze Direct Repair shop kan terugvinden.

- Aansluitmateriaal
- Aanvoerslang
- Accessoires
- Bakplaat/Rooster
- Bakvorm
- Bevestigingsmateriaal
- Branderdeksel
- Clixon
- Deur
- Deurdichting
- Dichting
- Diverse
- Energieschakelaar
- Knop
- Kookplaat
- Kookplaat keramisch
- Kraan

- Lamp
- Meetapparatuur
- Module/Timer
- Pomp
- Producten
- Schakelaar
- Scharnier
- Snoer/Stekker
- Sproeierset
- Steun
- Thermokoppel
- Thermostaat/Clixon/Sonde
- Veer
- Ventilator/Schroef
- Voet
- Weerstand

Footer wrapper