Header

Troeven

 • Voor 19u besteld
  = morgen in huis
 • 14 dagen retourrecht
  zorgeloos bestellen
|
 • Payment 1
 • Payment 2
 • Payment 3
 • Payment 4
 • Payment 5
 • Payment 6

Philips stofzuiger borstel bestellen

Bij Direct Repair vindt u snel en gemakkelijk de geschikte borstels voor uw Philips stofzuiger. Wij bieden u een ruim aanbod aan originele Philips borstels alsook een aantal goedkopere alternatieven. Online bestellen gaat bij ons bovendien superveilig en u krijgt uw bestelling binnen de 24 uur aan huis geleverd! 

Direct Repair assortiment van verschillende soorten borstels voor Philips stofzuigers

Elke stofzuiger wordt standaard geleverd met een gewone combiborstel. Die zijn praktisch om de meeste vloeroppervlakken mee te stofzuigen, alsook tapijten. Maar echt hardnekkig vuil krijg je dikwijls niet weg met een gewone zuigmond, om nog maar te zwijgen over stof dat zich op de kast, het bed, tussen de radiator of in de meest onmogelijke spleetjes bevindt. Daarom biedt Direct Repair u een overzicht van verschillende soorten alternatieve Miele borstels en zuigmonden.

Combiborstel
 
Met een klassieke combiborstel kan je gemakkelijk switchen tussen een stand voor de meeste gewone vloeren en een voor tapijten. Als uw borstel defect is, vindt u bij ons altijd gemakkelijk een nieuwe.

Turboborstel
 
De turboborstel is dan weer perfect geschikt om hardnekkig vuil te verwijderen. Zeker mensen met honden of katten weten dat een gewone combiborstel vaak niet volstaat om alle vuil weg te krijgen. Turboborstels hebben een speciale borstelrol die op beweeglijke assen geplaatst wordt om echt alles mee te nemen.

Meubelborstel
 Ook meubelen verzamelen stof. Om dat weg te krijgen is een combiborstel ook niet handig. Gebruik in plaats daarvan een speciale meubelborstel. 

Spleetzuigmond
Probeer met je standaard borstel maar eens stof uit al die vervelende kieren te halen. Met en spleetzuigmond wordt dat kinderspel. 

Parketborstel
 
Voor de meeste gewone vloeren is die combiborstel perfect geschikt. Maar een parketvloer heeft speciale zorg nodig. Met een parketborstel hou je ook je parketvloeren mooi en proper.

Overige
Hier stopt ons assortiment niet. U vindt bij ons ook speciale opzetstukken voor matrassen, radiatoren, noem maar op. Het juiste opzetstuk vinden voor uw Miele stofzuiger is eenvoudig en uw bestelling wordt bovendien binnen de 24 uur aan huis geleverd. 

Philips

Het bedrijf Philips werd in 1891 opgericht in Eindhoven. Oorspronkelijk stonden de Nederlanders bekend als lampenfabrikant, maar het bedrijf breidde stelselmatig haar aanbod uit met consumentenelectronica en zelf medische apparatuur. Vandaag de dag produceert Philips naast lampen onder andere ook klein huishoudelijk electro, stofzuigers, televisies en stereos. In 2009 nam het de Italiaanse koffiemachinefabrikant Saeco over. Samen met Braun is Philips marktleider in de productie van elektrische scheerapparaten. 

Footer wrapper