Header

Troeven

 • Voor 19u besteld
  = morgen in huis
 • 14 dagen retourrecht
  zorgeloos bestellen
|
 • Payment 1
 • Payment 2
 • Payment 3
 • Payment 4
 • Payment 5
 • Payment 6

Electrolux stofzuiger onderdelen bestellen

Onderdelen bestellen voor je Electrolux stofzuiger doet u best bij Direct Repair. In ons grote aanbod vind je gegarandeerd de juiste onderdelen voor je Electrolux toestel. In de webshop van Direct Repair bestel je bovendien veilig en snel. Uw Electrolux onderdelen worden binnen de 24 uur aan huis bezorgd!
 

Je Electrolux onderdelen nu eenvoudig bestellen: Bekijk ons uitgebreid aanbod!

In de webshop van Direct Repair vindt u in geen tijd onderdelen of accessoires voor je Electrolux toestel. We verzamelden alle Electrolux onderdelen onder één dak, zodat je niet langs meerdere winkels hoeft te gaan om nieuwe onderdelen te bestellen. Ontdek snel het uitgebreide aanbod van Direct Repair!

Wat er zoal kan mislopen met uw Electrolux stofzuiger

De zuigkracht neemt af

Gewoonlijk is een verlies aan zuigkracht te wijten aan een volle stofzak. Controleer die dus en steek desnoods een nieuwe. Ook de filter kan verzadigd geraken, wat een verlies aan zuigkracht tot gevolg kan hebben. Er kan ook een verstopping in de buis, mond of slang zitten. Koppel daarvoor de slang los, zet de stofuiger aan en voel aan de stofzuiger zelf. Als de zuigkracht daar wel groot is, zit er verderop een verstopping en moet je die proberen verwijderen.

Het snoer rolt niet meer op

Het snoeroprolmechanisme is een teer onderdeel van je stofzuiger. Je kan problemen voorkomen door telkens je draad niet volledig uit te rollen en door na afloop de draad met de hand terug te begeleiden waardoor de stekker op het einde niet gaat klappen. Als je toch problemen hebt, schroef dan de stofzuiger open. Maak de spoel van het mechanisme proper en spuit wat siliconespray om de as.

Electrolux

Het Zweedse Electrolux ontstond in 1919 door de fusie van de bedrijven Elektromekaniska en Lux. In de jaren zestig bleek Electrolux te klein om te kunnen concurreren met de grote buitenlandse merken en daardoor namen ze in die periode veel andere bedrijven, zoals AEG, Zanker en Zanussi over. Intussen is Electrolux een van de grootste spelers op de markt van huishoudelectro zoals wasmachines, droogkasten, vaatwassers, fornuizen, kookplaten, dampkappen, stofzuigers,... Ook de afdeling huishoudelijke apparaten van General Electric is intussen in handen van de Zweden.

 

Footer wrapper