Header

Troeven

 • Voor 19u besteld
  = morgen in huis
 • 14 dagen retourrecht
  zorgeloos bestellen
|
 • Payment 1
 • Payment 2
 • Payment 3
 • Payment 4
 • Payment 5
 • Payment 6

Dyson stofzuiger onderdelen bestellen

Onderdelen bestellen voor je Dyson stofzuiger doet u best bij Direct Repair. In ons grote aanbod vind je gegarandeerd de juiste onderdelen voor je Dyson toestel. In de webshop van Direct Repair bestel je bovendien veilig en snel. Uw Dyson onderdelen worden binnen de 24 uur aan huis bezorgd!
 

Je Dyson onderdelen nu eenvoudig bestellen: Bekijk ons uitgebreid aanbod!

In de webshop van Direct Repair vindt u in geen tijd onderdelen of accessoires voor je Dyson toestel. We verzamelden alle Dyson onderdelen onder één dak, zodat je niet langs meerdere winkels hoeft te gaan om nieuwe onderdelen te bestellen. Ontdek snel het uitgebreide aanbod van Direct Repair!

Wat er zoal kan mislopen met uw Dyson stofzuiger

De zuigkracht neemt af

Gewoonlijk is een verlies aan zuigkracht te wijten aan een volle stofzak. Controleer die dus en steek desnoods een nieuwe. Ook de filter kan verzadigd geraken, wat een verlies aan zuigkracht tot gevolg kan hebben. Er kan ook een verstopping in de buis, mond of slang zitten. Koppel daarvoor de slang los, zet de stofuiger aan en voel aan de stofzuiger zelf. Als de zuigkracht daar wel groot is, zit er verderop een verstopping en moet je die proberen verwijderen.

Het snoer rolt niet meer op

Het snoeroprolmechanisme is een teer onderdeel van je stofzuiger. Je kan problemen voorkomen door telkens je draad niet volledig uit te rollen en door na afloop de draad met de hand terug te begeleiden waardoor de stekker op het einde niet gaat klappen. Als je toch problemen hebt, schroef dan de stofzuiger open. Maak de spoel van het mechanisme proper en spuit wat siliconespray om de as.

Dyson

Dyson Ltd. is een Brits technologiebedrijf dat specialiseert in stofzuigers zonder zak, handdrogers, ventilatoren zonder rotor en verwarmingssystemen. De nadruk ligt hierbij telkens op innovatie. Zo hebben ze voor hun stofzuigers een speciale cycloontechnologie ontwikkeld om stofdeeltjes uit de lucht te halen, zodat hun stofzuigers geen zak nodig hebben, maar het stof gewoon in een uitleegbaar reservoir terecht komt.

Het bedrijf kent haar oorsprong in 1971, toen ingenieur James Dyson zich tijdens renovatiewerken aan zijn huis telkens met zijn kruiwagen vastreed in de modder. Hij ontwikkelde toen een kruiwagen met een bolvormig wiel.

Footer wrapper