Header

Troeven

 • Voor 19u besteld
  = morgen in huis
 • 14 dagen retourrecht
  zorgeloos bestellen
|
 • Payment 1
 • Payment 2
 • Payment 3
 • Payment 4
 • Payment 5
 • Payment 6

Dyson stofzuiger borstel bestellen

Bij Direct Repair vindt u snel en gemakkelijk de geschikte borstels voor uw Dyson stofzuiger. Wij bieden u een ruim aanbod aan originele Dyson borstels alsook een aantal goedkopere alternatieven. Online bestellen gaat bij ons bovendien superveilig en u krijgt uw bestelling binnen de 24 uur aan huis geleverd! 

Direct Repair assortiment van verschillende soorten borstels voor Dyson stofzuigers

Elke stofzuiger wordt standaard geleverd met een gewone combiborstel. Die zijn praktisch om de meeste vloeroppervlakken mee te stofzuigen, alsook tapijten. Maar echt hardnekkig vuil krijg je dikwijls niet weg met een gewone zuigmond, om nog maar te zwijgen over stof dat zich op de kast, het bed, tussen de radiator of in de meest onmogelijke spleetjes bevindt. Daarom biedt Direct Repair u een overzicht van verschillende soorten alternatieve Miele borstels en zuigmonden.

Combiborstel
 
Met een klassieke combiborstel kan je gemakkelijk switchen tussen een stand voor de meeste gewone vloeren en een voor tapijten. Als uw borstel defect is, vindt u bij ons altijd gemakkelijk een nieuwe.

Turboborstel
 
De turboborstel is dan weer perfect geschikt om hardnekkig vuil te verwijderen. Zeker mensen met honden of katten weten dat een gewone combiborstel vaak niet volstaat om alle vuil weg te krijgen. Turboborstels hebben een speciale borstelrol die op beweeglijke assen geplaatst wordt om echt alles mee te nemen.

Meubelborstel
 Ook meubelen verzamelen stof. Om dat weg te krijgen is een combiborstel ook niet handig. Gebruik in plaats daarvan een speciale meubelborstel. 

Spleetzuigmond
Probeer met je standaard borstel maar eens stof uit al die vervelende kieren te halen. Met en spleetzuigmond wordt dat kinderspel. 

Parketborstel
 
Voor de meeste gewone vloeren is die combiborstel perfect geschikt. Maar een parketvloer heeft speciale zorg nodig. Met een parketborstel hou je ook je parketvloeren mooi en proper.

Overige
Hier stopt ons assortiment niet. U vindt bij ons ook speciale opzetstukken voor matrassen, radiatoren, noem maar op. Het juiste opzetstuk vinden voor uw Miele stofzuiger is eenvoudig en uw bestelling wordt bovendien binnen de 24 uur aan huis geleverd. 

Dyson

Dyson Ltd. is een Brits technologiebedrijf dat specialiseert in stofzuigers zonder zak, handdrogers, ventilatoren zonder rotor en verwarmingssystemen. De nadruk ligt hierbij telkens op innovatie. Zo hebben ze voor hun stofzuigers een speciale cycloontechnologie ontwikkeld om stofdeeltjes uit de lucht te halen, zodat hun stofzuigers geen zak nodig hebben, maar het stof gewoon in een uitleegbaar reservoir terecht komt.

Het bedrijf kent haar oorsprong in 1971, toen ingenieur James Dyson zich tijdens renovatiewerken aan zijn huis telkens met zijn kruiwagen vastreed in de modder. Hij ontwikkelde toen een kruiwagen met een bolvormig wiel.

Footer wrapper