Header

Troeven

 • Voor 19u besteld
  = morgen in huis
 • 14 dagen retourrecht
  zorgeloos bestellen
|
 • Payment 1
 • Payment 2
 • Payment 3
 • Payment 4
 • Payment 5
 • Payment 6

Bosch oven onderdelen bestellen

Bij Direct Repair kan u altijd snel en gemakkelijk onderdelen bestellen voor uw Bosch oven. Bij ons vindt u gegarandeerd alle onderdelen die u nodig heeft om uw Bosch toestellen zelf te repareren. Online bestellen gaat bij ons bovendien superveilig en u krijgt uw bestelling binnen de 24 uur aan huis geleverd! 

Je Bosch onderdelen nu eenvoudig bestellen: Bekijk ons uitgebreid aanbod!

Het is niet nodig om het internet af te speuren naar de juiste onderdelen en accessoires voor uw Bosch toestel. Direct Repair heeft voor u immers een groot assortiment aan originele Bosch wisselstukken verzameld, evenals een aanbod aan goedkopere alternatieven. Allemaal gemakkelijk in een keer besteld en samen aan huis geleverd. Ontdek snel ons uitgebreide gamma!

Een defect aan uw Bosch oven herstellen

Is uw snoer goed aangesloten?

Een oven die plotseling niet meer werkt is een veel voorkomend probleem. Het opsporen van dit probleem is, weliswaar, niet evident. Elk inderdaad kan hier aan de oorsprong van zijn. Indien uw oven geen teken van leven meer geeft, zult u dus elk onderdeel apart moeten uitmeten. Voordat u hieraan begint is het wel aangeraden na te kijken of de stekker van uw toestel wel goed aangesloten is op het elektrisch netwerk. Dat kan u heel wat moeite doen sparen.

Warmt uw weerstand nog op?

Dit kan van belang zijn indien u merkt dat uw oven niet meer opwarmt. Dit defect is meestal te wijten aan een defecte verwarmingselement. Geeft uw verwarmingselement dus niet genoeg weerstand meer, dan dient u hem best te vervangen. 

Is uw thermostaat niet defect?

Dit onderdeel staat, bij een oven,  in voor het bereiken van een gewenste temperatuur en het aanhouden van deze temperatuur. Stopt uw oven niet en blijft hij maar opwarmen, dan is dit doorgaans te wijten aan de thermostaat die vervangen moet worden. Vervang hem, best zo vlug mogelijk. Een defecte thermostaat kan niet alleen een gevaar betekenen voor de gebruiker, ook kan het andere onderdelen van uw toestel beschadigen.

Uw oven reinigen

Uw oven moet af en toe gereinigd worden om te voorkomen dat de oven, langs de binnenkant, een aanslag krijgt. Dit is niet abnormaal. Doorgaans is deze aanslag wel moeilijk te verwijderen. Het beste middeltje om deze aanslag efficiënt op te kuisen is wat ammoniak in een schaaltje te kiezen en dit schaaltje, gedurende één nacht, in een uitgeschakelde oven te plaatsen. De dampen zorgen ervoor dat de aanslag, de dag nadien, moeiteloos weg te werken is.

Bosch

Het technologisch en dienstverlenende bedrijf Bosch werd in 1886 opgericht in Duitsland. Hun grootste bedrijfstak is die van de automobieltechnologie. Maar het bedrijf is ook actief in de industriële technologie, consumentenelectronica en energie- en bouwtechnologie. Wat die consumentenelectronica betreft, zijn ze voor 50% eigenaar van Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH, samen met de landgenoten van Siemens.

Footer wrapper