• Snelle levering
    Grote voorraad
  • 14 dagen retourrecht
    zorgeloos bestellen
  • Payment 1
  • Payment 6
  • Payment 7
  • Payment 8
  • Payment 10

Russell Hobbs onderdelen en accessoires kopen

Russell Hobbs onderdelen en accessoires bestellenHet merk Russell Hobbs kenmerkt zich, hoofdzakelijk, door keukenapparatuur aan te bieden van grote kwaliteit en met een tijdloos design. Deze toestellen zijn, vandaag de dag, aanwezig in zo goed als elk huishouden.
Het merk biedt u, dat het nu gaat om een waterkoker, een broodrooster of een koffiezetapparaat, de keuze uit een breed gamma.
De webshop van Direct Repair biedt u, zodoende, een breed assortiment aan klein huishoudelijke toestellen, wisselstukken en accessoires van het merk Russell Hobbs. Wij bieden u evengoed koffiezetmachines, als mixers, waterkokers, en een groot aantal andere accessoires.

De klein huishoudelijke toestellen van Russell Hobbs

Koffie is veel meer dan gewoonweg een simpel drankje. Ze symboliseert onze manier van leven! Dankzij de koffiezetapparaten van Russell Hobbs kan u, met de juiste bereiding, elke dag genieten van gearomatiseerde koffie.
Russell Hobbs biedt u, eveneens, een breed gamma aan keukentoestellen die u het leven in de keuken heel wat eenvoudiger zullen maken. Kies, zodoende, uit een waaier aan elegante waterkokers (bestaande in diverse kleuren) of een mini-hakmolen die u het mogelijk zal maken uw ingrediënten simpel en vlug te snijden en te hakken. Al deze toestellen zijn , bovendien, beschikbaar aan de beste prijs in onze webshop.

Russell Hobbs 

Het Britse huishoudelectronicabedrijf Russell Hobbs zag het levenslicht in 1952, toen majoor Peter Hobbs en Bill Russell de handen in elkaar sloegen voor de productie van het allereeste automatiche koffiezetapparaat. Om kapitaal bijeen te krijgen en zo de productie te kunnen vergroten, werd het bedrijf verkocht aan Tube Investments.

Vandaag is Russell Hobbs eigendom van het Amerikaanse Salton Inc, dat sinds hun fusie met Applica Incorporated voortging onder de naam Russell Hobbs Inc.

Populairste onderdelen

Bent u op zoek naar een koffiekan of een mixer? Dan bent u bij Direct Repair aan het juiste adres. Neem contact op met onze klantenservice en laat u begeleiden in ons breed gamma aan Russell Hobbs onderdelen en accessoires. Vergeet de referentie van uw toestel niet in onze zoekbalk in te vullen en plaats uw bestelling op onze site.
Wilt u vandaag uw nieuwe Russell Hobbs accessoires en onderdelen bestellen? Dan leveren wij u die morgen nog aan huis. Hieronder vindt u alvast een overzicht van ons beschikbaar gamma:


Peper & zoutmolen

eierkoker
Russell Hobbs onderdelen en accessoires bestellen
steamglide strijkijzer
Russell Hobbs onderdelen en accessoires bestellen
Waterkoker

Citruspers
Russell Hobbs onderdelen en accessoires bestellen
Koffiezetapparaat

Illumina staafmixer
Russell Hobbs onderdelen en accessoires bestellen
Glazen kan 
Russell Hobbs onderdelen en accessoires bestellen
Waterkoker

 

Ons assortiment

De volgende onderdelen en gereedschappen kan u gemakkelijk in onze Direct Repair shop bestellen:

 

 

 

 

 

 

 

Footer wrapper