• Snelle levering
    Grote voorraad
  • 14 dagen retourrecht
    zorgeloos bestellen
  • Payment 1
  • Payment 6
  • Payment 7
  • Payment 8
  • Payment 10

Remington onderdelen kopen

Remington onderdelen kopenHeeft u graag dat u baard er verzorgd uitziet en heeft u geen zin om tijd te verliezen bij de kapper om deze te laten trimmen? Met een goede tondeuse kan u dit snel en eenvoudig thuis uitvoeren.

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvol toestel voor het scheren of trimmen van uw baard, dan bent u bij Remington aan het juiste adres. Dit Amerikaans bedrijf biedt u tondeuses, baardtrimmers en tal van andere elektrische verzorgingstoestellen aan.

Remington maakt deel uit van de grootste merken op het gebied van elektrische verzorgingstoestellen. Dat het nu gaat om tondeuses, baardtrimmers, haarblazers, enz., Remington biedt u kwalitatief gerichte toestellen die, bovendien, betaalbaar blijven voor elke consument.

Eenmaal u een Remington scheerapparaat uitgeprobeerd hebt, kunt u nog moeilijk zonder. Een defect wordt, zodoende, al snel als problematisch ervaren. Gelukkig biedt Direct Repair u een waaier aan Remington onderdeel en accessoires.

Vindt u, in ons gamma, echter niet het onderdeel waar u naar op zoek bent, twijfel dan zeker niet om onze klantenservice te raadplegen en stuur ons een mail naar [email protected].

Waarmee moet u, bij uw aankoop, rekening mee houden?

De keuze van het juist toestel hangt af van uw noden en behoeften. Zodoende kunt u kiezen uit waterdichte toestellen die eenvoudig te gebruiken zijn, evenals voor meer hygiënische tondeuses die uitgerust zijn met een kleine zuiger die de haartjes opzuigen en ervoor zorgen dat deze niet op de grond vallen.

Heeft u een vollere baard? Best is dan te kiezen voor een tondeuse die tot op de millimeter regelbaar zijn. Gewoonlijk zorgen de opzetkammen, die standaard met elk toestel meegeleverd worden, ervoor dat u de lengte kunt instellen tussen 1mm en 2,5cm

Remington

Remington is een Amerikaans merk van kleine huishoudartikelen, die zich volledig focust op de persoonlijke verzorging. Ze biedt een breed gamma aan verzorgingstoestellen waaronder baardtrimmers, krultangen, haardrogers, tondeuses, neus-en oortrimmers, enz.
Dankzij de combinatie van esthetiek, design en technologie produceert Remington buitengewone kwalitatieve toestellen.

Remington accessoires en onderdelen

De Remington verzorgingstoestellen kunnen onderverdeeld worden in vier categorieën:
1. Scheren: Scheerapparaten met een roterend en vibrerend scheersysteem;
2. Tondeuses: tondeuses, baardtrimmers, lichaamshaartrimmers, neus-en oortrimmers,....
3. Haircare: Krultangen, heteluchtborstels, krulsets,....
4. Onthangen: IPL, epilatoren, trimmers,....

Waar vind ik mijn Remington onderdelen?

Bent u op zoek naar een scheerkop, een opzetkam of een scheermesje? Dan bent u bij Direct Repair aan het juiste adres. Neem contact op met onze klantenservice en laat u begeleiden in ons breed gamma aan Remington onderdelen en accessoires. Vergeet de referentie van uw toestel niet in onze zoekbalk in te vullen en plaats uw bestelling op onze site.
Wilt u vandaag uw nieuwe Remington onderdelen bestellen? Dan leveren wij u die morgen nog aan huis. Hieronder vindt u alvast een overzicht van ons beschikbaar gamma:

 Remington onderdelen kopen
Opzetkam
 Remington onderdelen kopen
Scheerkop
 
Scheerapparaat
Powerseries
 Remington onderdelen kopen
Pluizendief
Remington onderdelen kopen
Haardroger
 
Kammenset
 
Netadapter

Scheerapparaat
Dual Track
 Remington onderdelen kopen
Tondeuse
Pro Power

Footer wrapper