• Snelle levering
    Grote voorraad
  • 14 dagen retourrecht
    zorgeloos bestellen
  • Payment 1
  • Payment 6
  • Payment 7
  • Payment 8
  • Payment 10

Bosch keramische kookplaat kopen

Bosch keramische kookplaat kopenKeramische kookplaten zijn, binnen het beschikbaar gamma aan kookplaten, enorm populair geworden en dit door hun grote efficiëntie. Er bestaan verschillende soorten vitrokeramische kookplaten, zijnde halogeenvuren en stralingsvuren.

Bij Direct Repair vindt u een breed gamma terug aan keramische kookplaat voor de grootste merken waaronder het Duitse Bosch. Al onze Bosch keramische kookplaten zijn eenvoudig en snel in één keer te bestellen en worden u binnen de 24 uur aan huis bezorgd. Wacht, dus, niet langer af en koop uw nieuwe Bosch keramische kookplaat bij Direct Repair.

De kenmerken van een keramische kookplaat

De vitrokeramische kookplaat kenmerkt zich door zijn hittebestendig glas bestaand uit, meestal, 4 stralingselementen. Deze kookplaten, bestaande uit vier stralingselementen, passen, dankzij hun uitzonderlijk, schoon afgewerkt design, in elke moderne keuken. De tiptoetsen waarmee de meerderheid van deze kookplaten uitgerust zijn geven, zodoende, al of niet de warmte van de plaat aan en bieden een aantal veiligheidskenmerken waaronder, o.a. een overkookbeveiliging evenals een automatische uitschakeling bij oververhitting of bij een ongebruikelijke lange inschakeling van de plaat.
Tenslotte zijn deze kookplaten zeer eenvoudig schoon te maken met een zachte spons en reinigingsmiddel.

Halogeen- en stralingsvuren
Zoals gezegd heb je bij keramische kookplaat de keuze uit halogeenvuren en stralingsvuren. De stralingsvuren geven door infrarode straling en geleiding warmte af aan de verschillende kookzones (dit in tegenstelling tot de inductiekookplaten waarbij warmte enkel door geleiding wordt overgedragen). Halogeenvuren kenmerken zich, daarentegen, door een halogeen verwarmingselement en een halogeen lamp die de kookplaat opwarmt en deze warmte vervolgens doorgeeft aan de pan.

De voor- en nadelen van een keramische kookplaat

Hoewel de keramische kookplaat heel wat voordelen te bieden heeft, kan hij voor bepaalde gebruikers ook als nadelig beschouwd worden. Laten we deze voor-en nadelen even overlopen.
Voordelig, allereerst, aan deze kookplaat is de indicators aangeven of de plaat nog warm is of niet. Bovendien is hij eenvoudig op te kuisen zonder dat u gebruikt dient te maken van speciale reinigingsmiddelen.
Nadelig is echter dat het even kan duren voordat de plaat weer koud wordt. Zo kan het ook tot een tiental minuten duren voordat de plaat opwarmt. Aangezien deze platen, tenslotte, functioneren op elektriciteit, kan dit ook gevolgen hebben op uw elektriciteitsfactuur.

Een storing aan uw keramische kookplaat?

Een kookplaat die niet meer opwarmt, een foutcode die tevoorschijn komt? Meestal kunt u gemakkelijk een defect aan uw kookplaat oplossen. Laten we de meest voorkomende pannes even overlopen

1. Lijkt uw kookplaat schoon maar is deze, in feite, vol viezigheid?
Een regelmatig onderhoud van de kookplaat is noodzakelijk voor de goede werking ervan. Viezigheid kan, onder andere, de toetsen van uw kookplaat onbruikbaar maken.

2. Een panne ten gevolge van een stroomuitval
De minste stroomuitval kan gevolgen hebben op de goede werking van uw toestel. In dit geval wordt het aangeraden de kookplaat volledig uit te schakelen en deze weer in te schakelen enkele minuten of zelfs uren later. Indien uw kookplaat over een "reset"-knop beschikt kan het nuttig zijn deze te gebruiken. Dit zal, namelijk, een update van uw kookplaat mogelijk maken.

3. Is uw kookplaat slecht aangesloten?
Indien dit het geval is kan dit leiden tot onbruikbare bedieningsknoppen. Sluit deze weer aan of roep de hulp van een specialist in die uw kookplaat weer zal aansluiten volgens de veiligheidsnormen.

4. Zit er een barst in uw glasplaat
Een gebroken glasplaat kan, eveneens, gevolgen hebben op uw kookplaat (zoals bv. binnentredend vocht) en zodoende uw kookplaat onbruikbaar maken.

Waar kan ik een nieuwe Bosch keramische kookplaat kopen?

Verliest uw keramische kookplaat wat van zijn efficiëntie? U kan dan, gelukkig, steeds bij Direct Repair terecht. Onze Direct Repair shop u een groot aanbod aan Bosch keramische kookplaten en kookplaat onderdelen waarmee u weer snel van uw toestel kunt gaan genieten.
Weet u niet welke kookplaat u juist nodig heeft? Twijfel dan niet om ons een mail te sturen naar [email protected] en we helpen u graag verder. Hieronder vindt u alvast enkele van onze bestverkochte Bosch keramische kookplaten:

 Bosch keramische kookplaat kopen  Bosch keramische kookplaat kopen  
 Bosch keramische kookplaat kopen  Bosch keramische kookplaat kopen  

 Bosch keramische kookplaat kopen

Footer wrapper