• Snelle levering
    Grote voorraad
  • 14 dagen retourrecht
    zorgeloos bestellen
  • Payment 1
  • Payment 6
  • Payment 7
  • Payment 8
  • Payment 10

Kenwood keukenrobot accessoires kopen

Ontdek ons volledig aanbod aan Kenwood keukenrobot accessoires!

Kenwood keukenrobot accessoires kopenDe keukenrobot biedt, net zoals veel keukentoestellen, heel wat voordelen voor wie graag zijn tijd in de keuken spendeert. Dit toestel beschikt namelijk over tal van diverse functies en accessoires. Zo bestaat er de multifunctionele robot - of foodprocessor - waarmee u verschillende handelingen kunt uitvoeren, zoals het hakken, snijden en raspen. Met de foodprocessor wint u, dus heel wat tijd.

De keukenmixers bieden, daarentegen, optimale resultaten voor het kloppen van eiwitten of het bereiden van heerlijke vruchtensappen. De veelzijdigheid van dit toestel heeft er, zodoende, een onmisbaar onderdeel gemaakt voor in de keuken. De diverse aangeboden accessoires zorgen er, bijgevolg, voor dat dit toestel ideaal geworden is voor de hobbykok die graag wat tijd in de keuken doorbrengt.

Bij Direct Repair vindt u  een breed gamma aan keukenmixer en foodprocessor accessoires terug en dit voor de grootste merken. Ontdek, onder andere, ons aanbod aan Kenwood keukenrobot accessoires.

Welke keukenmachine kiezen?

De keuze voor een food processor of keukenmixer is volledig afhankelijk van hoe regelmatig u uw keukentoestel wenst te gebruiken en wat u ermee wilt klaarmaken. Wilt u regelmatig uw keukenrobot gebruiken, dan is het, bijvoorbeeld, aan te raden voor een steviger model met een metalen behuizing en voldoende vermogen te kiezen. Dient u de keukenrobot te gebruiken voor een grotere familie, dan kiest u bij uw keukenrobot ook best voor een grotere mengkom. Ook is in dat geval een toestel met een aantrekkelijk design aan te raden, aangezien deze steeds in uw keuken zichtbaar zal blijven. Tenslotte dient u na te denken over wat u wilt klaarmaken en u daar de geschikte accessoires voor aan te schaffen.

Kenwood keukenmixer accessoires

Wenst u bladerdeeg te maken? Dan is de Kenwood keukenmixer hier ideaal voor.  Keukenmixers beschikken, gewoonlijk over een mengkom, klopgarde, ballongarde en deeghaak als accessoire, waardoor ze ideaal zijn voor het klaarmaken van gebakjes zoals brood, pasta, enz.  De klopper is, onder andere, zeer handig voor het bereiden van botercrème, glazuur, slagroom en mousse terwijl de kneedhaak meer gebruikt zal worden voor het bereiden van deeg voor pasta, pizza en brood en de menghaak voor het klaarmaken van beslag voor koekjes, cupcakes en taarten.

Kenwood food processor accessoires

Het gamma aan food processor accessoires is, eveneens, heel divers. Zo heb je, onder andere, de rasp - en snijschijven voor het fijnsnijden van groente, kaas, fruit en aardappelen. Maar ook heb je de blenders om te genieten van heerlijke smoothies, soepen of purees, afhankelijk van wat u wilt klaarmaken.

Voordelig aan al deze accessoires is dat ze, bovendien, eenvoudig te verwijderen en te installeren zijn. Bovendien kunnen al deze accessoires, gemakkelijk in een vaatwasser geplaatst worden.

Ons gamma aan Kenwood keukenrobot accessoires

In de webshop van Direct Repair vindt u, onder andere, een aanbod aan volgende Kenwood keukenrobot accessoires:

Kenwood keukenrobot accessoires kopen De vleesmolen
Dankzij dit accessoire bereidt u, in een mum van tijd groente terrines, worsten, ....
 Kenwood keukenrobot accessoires kopen De sapcentrifuge
Wilt u genieten van heerlijk groeten en fruitsappen. Dat is de sapcentrifuge het toestel die u zeker niet mag missen in uw keuken.
 Kenwood keukenrobot accessoires kopen De raspschijf
De verschillende beschikbare, roestvrijstalen snijbladen maken het mogelijk alles precies te snijden en zo voor een optimaal resultaat te zorgen.
 Kenwood keukenrobot accessoires kopen De ijsmaker
Zoals zijn naam het al aanduidt, is dit onderdeel ideaal voor het bereiden van ijs. Dit duur slechts 30 minuten (voor +- 1 liter ijs) en u genieten van een lekkere ijsje zonder toevoeging van kleur-en smaakstoffen.
 Kenwood keukenrobot accessoires kopen De pastamaker
Pasta is ideaal om te eten samen mt vis, vlees en groeten. Dankzij de pastamaker is dit uiterst eenvouidg om zelf te maken en kunt u, in een mum van tijd, genieten van een authentieke Italiaanse smaak.

Footer wrapper