• Snelle levering
    Grote voorraad
  • 14 dagen retourrecht
    zorgeloos bestellen
  • Payment 1
  • Payment 6
  • Payment 7
  • Payment 8
  • Payment 10

Bosch vaatwasser weerstand kopen

Bosch vaatwasser weerstand kopenDe weerstand- of verwarmingselement - is een onderdeel die de goede werking van heel wat huishoudtoestellen garandeert.  Dit onderdeel zet, namelijk, elektrische energie om in warmte.

De webshop van Direct Repair biedt u een breed gamma aan verwarmingselementen voor heel wat toestellen en voor de grootste merken. In onze webshop vindt u, onder andere, vaatwasser verwarmingselementen terug van het Duitse merk Bosch.

Vandaag de dag wisselstukken terugvinden kost geen enkele moeite meer. Direct Repair biedt u zowel originele onderdelen als een aantal goedkopere alternatieven die even geschikt zullen zijn voor uw keukentoestel. Het enige wat u, hiervoor, dient te doen is het typenummer van uw toestel te noteren en deze in te geven in onze zoekmachine.
Twijfelt u, echter, over de te bestellen vaatwasser weerstand? Stuur ons dan, gerust, een mail naar [email protected]

De rol van uw Bosch vaatwasser weerstand

De weerstand is uitgerust met een weerstandsdraad, die zich in een metalen, aluminium behuizing bevindt, en die het element isoleert en zodoende beschermt. Beide uiteinden van de weerstandsdraad leiden tot twee geïsoleerde uitsteeksels. Deze uitsteeksels zijn gemonteerd op een klein plaatje die, tevens dienst doet als bevestigingsbeugel.

Buiten de stofzuiger, de oven en de wasmachine, is de vaatwasser, eveneens, een huishoudelijk toestel die ontworpen is om ons het leven te vergemakkelijken en zo veel mogelijk comfort te bieden. De vaatwasser maken het ons, zodoende, mogelijk ons te focussen op andere huishoudelijke taken.

De weerstand ligt, echter, dikwijls aan de oorsprong van een defecte vaatwasser. Indien er zich een panne aan uw weerstand voordoet, kan dit leiden tot slechte wasresultaten.

Uw vaatwasser weerstand testen

U kunt eenvoudig de weerstand van uw vaatwasser testen om te controleren of deze wel naar behoren werkt. Vergeet hiervoor echter niet de stekker van uw vaatwasser uit het stopcontact te trekken. Het enige wat u nodig heeft voor het testen van uw vaatwasser weerstand is een schroevendraaier en een multimeter.  Ga, hiervoor, vervolgens, als volgt te werk.

1. Draai de schroeven van het acherpaneel en verwijder hem

2.  Verwijder het beschermingsdeksel van de weerstand

3.  Maak de kabels van de weerstand los

4. Draai de moer en sla met een schroevendraaier op de bout om deze te ontgrendelen

5. Haal de weerstand uit de vaatwasser en meet deze uit. De waarde ervan moet zich rond de 28 Ohms bevinden.

Bosch

 Het technologisch en dienstverlenende bedrijf Bosch werd in 1886 opgericht in Duitsland. Hun grootste bedrijfstak is die van de automobieltechnologie. Maar het bedrijf is ook actief in de industriële technologie, consumentenelectronica en energie- en bouwtechnologie. Wat die consumentenelectronica betreft, zijn ze voor 50% eigenaar van Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH, samen met de landgenoten van Siemens.

Hoe vervang je een vaatwasser weerstand?

Het is vrij eenvoudig de weerstand van een Bosch vaatwasser te vervangen. Hiervoor kan u steeds terecht bij onze herstellingsvideo's.

Vergeet, vooraf, echter nooit uw toestel uit te schakelen. Voordat u met de vervanging van de weerstand begint, is het van belang een nieuw geschikte reserveonderdeel terug te vinden voor uw Bosch vaatwasser. Hiervoor bent u bij de Direct Repair shop aan het juiste adres. Voer het typenummer van uw toestel in in onze zoekmachine en ontdek er een waaier aan beschikbare Bosch verwarmingselementen.

Ontdek, hieronder, alvast een greep uit ons aanbod:

 Bosch vaatwasser weerstand kopen  Bosch vaatwasser weerstand kopen  
 Bosch vaatwasser weerstand kopen  Seb strijkijzerzool kopen
 
 
 Bosch vaatwasser weerstand kopen

Footer wrapper