• Snelle levering
    Grote voorraad
  • 14 dagen retourrecht
    zorgeloos bestellen
  • Payment 1
  • Payment 6
  • Payment 7
  • Payment 8
  • Payment 10

Seb strijkijzerzool kopen

Seb strijkijzerzool kopenNet zoals alle huishoudtoestellen heeft de stoomstrijkijzer wat onderhoud nodig om zijn optimale prestaties te kunnen garanderen. Bij een stoomstrijkijzer is het, onder andere, noodzakelijk dat de strijkijzerzool, af en toe, schoongemaakt worden. Dit onderdeel van uw strijkijzer zorgt ervoor dat uw gemakkelijk over uw wasgoed kunt glijden. Zit er, echter, een bruine aanslag op uw strijkijzer, dan kan dit sporen achterlaten op uw kleding.

Wilt u dus dat uw strijkijzer weer gemakkelijk over uw wasgoed kan glijden, dan is een optimale staat van netheid noodzakelijk. Het is daarom, van belang uw strijkijzerzool regelmatig op te kuisen. Aanslag op uw strijkijzer zool komt, gewoonlijk van wasresten of textielvezels die opbranden.

Is uw zool echter te zwaar aangetast dan kunt u deze nog altijd vervangen door een nieuw exemplaar. Gelukkig bent u bij Direct Repair, hiervoor, aan het juiste adres. Wij bieden u een breed gamma aan strijkijzer zolen van de grootste merken, waaronder SEB. Bent u, dus, op zoek naar de juiste zool voor uw SEB strijkijzer, dan vindt u deze gegarandeerd terug in onze Direct Repair shop.

Wanneer moet u uw strijkijzerzool vervangen?

Het wordt aangeraden de strijkijzerzool schoon te maken waneer de zool lauw aanvoelt. Dit betekent dat u, na het strijken, een aantal minuten zult moeten wachten, zodat de zool wat kan afkoelen. Doet u dit niet, dan loopt u het risico uw strijkijzer te beschadigen en uw handen te verbranden.

Hoe moet u uw strijkijzerzool schoonmaken

Het schoonmaken van uw strijkijzerzool neemt maar een paar minuten in beslag. Dit kunt u op verschillende manieren doen:

- Neem uw stofzuiger en zuig met de kleine zuigmond de kalk-en vuilresten weg van uw zool
- Kuis het vuil van uw zool af met een zacht doekje
- Gebruik een vlekkenverwijderaarstick
- Laat uw zool weken op een doekje met azijn en kuis deze nadien af met een vochtige doek
- Kuis de zool af met een stuk zeep die droog is en kuis deze vervolgens af met krantenpapier.

Waarom vallen er bruine druppels uit de stoomstrijkijzer?

Komt er bruine druppels uit uw wasgoed, dan kan dit te wijten zijn aan verschillende factoren. Eerst en vooral kan het zijn dat er textielvezels zich in de gaten van de zool bevinden. Vervolgens kan het ook zijn dat u de temperatuur te hoog hebt ingesteld.

Vallen er enkel waterdruppels uit de zool dan kan dit te wijten zijn aan de strijkijzer die misschien niet warm genoeg is om stoom te produceren. Check, in dit geval de thermostaat en kijk of het stoomdebiet niet te hoog is. Verlaag het, indien nodig.

Uw nieuwe SEB strijkijzerzool kopen bij Direct Repair

In de Direct Repair shop vindt u een groot aanbod aan SEB strijkijzer zolen. Hieronder krijgt u alvast een kort overzicht van enkele van onze bestverkopende onderdelen:

 Seb strijkijzerzool kopen  Seb strijkijzerzool kopen  
 Seb strijkijzerzool kopen  Seb strijkijzerzool kopen  >

 Seb strijkijzerzool kopen

Footer wrapper