• Snelle levering
    Grote voorraad
  • 14 dagen retourrecht
    zorgeloos bestellen
  • Payment 1
  • Payment 6
  • Payment 7
  • Payment 8
  • Payment 10

Luchtbevochtiger kopen

Luchtbevochtiger kopenGezien als een toestel die het comfort en welzijn in onze woonst optimaliseert, is de luchtbevochtiger haast onmisbaar geworden in ons huis en dit vooral in de winterperiode. Deze huishoudtoestellen zijn in verschillend uitvoeringen beschikbaar, afhankelijk van ieders behoefte.

Het principe van de luchtbevochtiger

De luchtbevochtiger is een toestel die vooral aangeraden is voor personen die gevoelig zijn aan de neveneffecten van de verwarming op de gezondheid. Deze neveneffecten uiten zich meestal door keelpijn, een droge huid, droge ogen of een droge neus.
Gewoonlijk dient de luchtvochtigheid in een kamer zich tussen de 40% en 60% te bevinden. Tijdens de winterperiode kan deze luchtvochtigheid, echter, dalen tot 30%. Hier treedt de luchtbevochtiger in werking. Dit toestel heeft, namelijk, als rol, de luchtvochtigheid in uw huis te verhogen. Dit toestel is uitgerust met een reservoir waarin het water het water kookt en in het stoomgedeelte omgezet wordt in stoom. Deze stoom komt vrij en terug de ruimte ingeblazen wordt. Zo wordt de lucht in uw kamer weer wat vochtiger en vermijdt u, zodoende, irritatieproblemen.

Verschillende beschikbare modellen

De werking van een luchtbevochtiger is, voor alle modellen, steeds identiek, hoewel de gebruikte technologieën divers kunnen zijn. Buiten de stoombevochtiger onderscheiden we o.a.:
- De ultrasone luchtbevochtiger: Ultrasone trillingen vernevelen het water en de mist die daaruit ontstaat wordt door een ventilator de lucht ingeblazen.
- De luchtwasser: Een ronddraaiende schijf laat de aangetrokken lucht op het water neerslaan. Het stof uit de lucht blijft in uw toestel achter terwijl de omgevingstemperatuur het water op natuurlijke wijze verdampt
- De koudwaterverdamper: Dit toestel beschikt over een waterreservoir en een ventilator die droge lucht uit de ruimte aanzuigt en deze terug in uw ruimte blaast als vochtige lucht, door vooraf, echter, langs een bevochtigingsfilter te gaan.

Wat het estethisch design van luchtbevochtigers betreft hebt u eveneens een ruime keuze. Zo zijn er modellen speciaal ontworpen om in kinderkamers geïntegreerd te worden, terwijl andere modellen beter geschikt voor in de living.

De juiste luchtbevochtiger kiezen

De keuze luchtbevochtiger is zeer ruim om zodoende aan alle noden en behoeften van de consument te kunnen beantwoorden. De keuze wordt meestal gemaakt in functie van de beschikbare ruimte, het gewenste comfort (warme of koude stoom), enz.

Een groot aantal merken bieden kwaliteitsvolle luchtbevochtigers aan, waaronder Venta, Aclimat, enz. die u in de webshop van Direct Repair, eenvoudig, kunt terugvinden. Onze webshop biedt eveneens een breed gamma aan onderdelen voor luchtbevochtigers, zoals filters of reservoirs. Bestel vandaag nog in onze webshop en laat u uw nieuwe luchtbevochtiger morgen aan huis leveren.

Hieronder vindt u alvast een overzicht van ons gamma aan luchtbevochtigers.

Luchtbevochtiger kopen
Venta
 Luchtbevochtiger kopen
Venta
 
Venta
 Luchtbevochtiger kopen
Venta

Venta
Luchtbevochtiger kopen
Venta
Luchtbevochtiger kopen
Aclimat
 Luchtbevochtiger kopen
Soffio

Footer wrapper