• Snelle levering
  Grote voorraad
 • 14 dagen retourrecht
  zorgeloos bestellen
 • Payment 1
 • Payment 2
 • Payment 3
 • Payment 4
 • Payment 5
 • Payment 6
 • Payment 7
 • Payment 8
 • Payment 9
 • Payment 10

Electrolux module kopen

Modules voor Electrolux apparaten via Direct Repair

Direct Repair heeft een uitgebreid assortiment aan modules. Wij bieden u de juiste Electrolux module voor zowel uw wasmachine, koelkast, microgolfoven en droogkast.  Bij ons vindt u ongetwijfeld snel en eenvoudig de module die in uw Electrolux, AEG of Zanker toestel past.

De functie van een moduleElectrolux module kopen

De motor en de trommel mogen dan wel de belangrijkste onderdelen van de wasmachine lijken, je moet ook nog het juiste programma kunnen instellen om uw kleren proper te krijgen. Daar komt een module bij kijken. De module is een printplaat waar de knoppen en lampjes op uw display aan gekoppeld zitten. Zonder module zou u dus voor elke soort kleren een andere wasmachine nodig hebben, wat haar tot een heel belangrijk onderdeel maakt van al uw elektrische toestellen. Een defecte printplaat legt dan ook heel uw toestel lam.

Wanneer uw module defect is

Uw module staat dus in voor de bevelen die door uw elektrische apparaat moeten worden opgevolgd. Een defecte module gaat als gevolg hebben dat heel uw toestel lamgelegd wordt. Als er geen lichtjes meer branden op het display terwijl er geen problemen kunnen worden vastgesteld met de stroomtoevoer, kan dat het gevolg zijn van een kapotte module.

Met behulp van het typenummer van uw toestel kan u gemakkelijk de juiste nieuwe module voor uw toestellen terugvinden in onze shop. Wij leveren die binnen de 24 uur aan huis zodat u uw Electrolux wasmachine, koelkast, microgolfoven of droogkast niet al te lang hoeft te missen.

Electrolux

Het Zweedse Electrolux ontstond in 1919 door de fusie van de bedrijven Elektromekaniska en Lux. In de jaren zestig bleek Electrolux te klein om te kunnen concurreren met de grote buitenlandse merken en daardoor namen ze in die periode veel andere bedrijven, zoals AEG, Zanker en Zanussi over. Intussen is Electrolux een van de grootste spelers op de markt van huishoudelectro zoals wasmachines, droogkasten, vaatwassers, fornuizen, kookplaten, dampkappen, stofzuigers,... Ook de afdeling huishoudelijke apparaten van General Electric is intussen in handen van de Zweden.

Vaak voorkomende Electrolux modules

Met behulp van uw typenummer vindt u gemakkelijk de module die u zoekt terug in de Direct Repair shop. Om het u nog wat gemakkelijker te maken krijgt u hieronder een kort overzicht van enkele van onze best verkopende modules.

Electrolux module kopen
Stuurkaart koelkast 
Electrolux module kopen
Stuurkaart wasmachine

Stuurkaart droogkast
Electrolux module kopen
Stuurkaart droogkast

Stuurkaart droogkast
Electrolux module kopen
Stuurkaart droogkast
 Electrolux module kopen
Stuurkaart droogkast
 
Stuurkaart droogkast
Electrolux module kopen
Stuurkaart wasmachine 

 

Ons assortiment

In ons assortiment vindt u modules terug voor de volgende Electrolux toestellen:

- Droogkast
- Koelkast/Diepvries
- Microgolfoven
- Wasmachine

Footer wrapper